MEDIA

Survivor – Γιάννης Περπατάρης: Ο 34χρονος αγρότης που έχει τρελάνει το Twitter

Survivor – Γιάννης Περπατάρης: Ο 34χρονος αγρότης που έχει τρελάνει το Twitter

Ο αγρότης του Survivor αγαπά τη φύση και την γυμναστική ενώ διατηρεί και μια επιχείρηση καφέ

Ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο του «Survivor» είναι μέχρι τώρα ο φετινός παίκτης, Γιάννης Περπατάρης.

Ο 34χρονος που ανήκει στην ομάδα των μαχητών, αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας, αφού κατάφερε να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γιάννης Περπατάρης εκτός από MVP του παιχνιδιού, έχει κερδίσει και την εύνοια του κοινού, καθώς είναι αρκετά τα θετικά σχόλια του κοινού στο Twitter. Ιδιαίτερα, στο συμβούλιο του νησιού η κίνηση να υποδείξει τον Νίκο Γκάνο της Κόκκινης ομάδας ως υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ δεν τον συνέφερε τόσο, ήταν κάτι που εκτίμησε το κοινό.

Ποιος είναι ο 34χρονος Γιάννης Περπατάρης του Survivor

Ο Γιάννης Περπατάρης, μεγάλωσε στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές, ενώ παράλληλα διατηρεί και μια επιχείρηση καφέ. Ο 34χρονος αγαπά τη φύση και του αρέσει η γυμναστική. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

Ιδιαίτερα ενεργό είναι το προφίλ του στο Instagram, το οποίο μετρά ήδη πάνω από 10.000 ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Αναρτά συχνά φωτογραφίες του κυρίως από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.