MEDIA

Survivor: Νεύρα του Αλέξη Παππά – «Υστερούν σε νοημοσύνη, μας βλέπει και κόσμος»

Survivor: Νεύρα του Αλέξη Παππά – «Υστερούν σε νοημοσύνη, μας βλέπει και κόσμος»

Survivor: «Μας βλέπει ο κόσμος και καταλαβαίνει», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς στο αποψινό (23/01) επεισόδιο.

Ξεκίνησε το αποψινό (23/01) επεισόδιο του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι παραλίγο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ενόσω μαίνεται η κόντρα με τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έχει φέρει αναστάτωση στην αντίπαλη ομάδα από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Υπάρχει μία ψηφοφορία πάλι στο όνομά μου, η οποία μού γεννά δύο ερωτηματικά. Το ένα είναι αν υπάρχουν κάποια άτομα που αποφάσισαν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω και το άλλο είναι αν έχουν βάλει εμένα στο στόχαστρο γιατί πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι κάνω πολύ καλά και αυτό τους ανησυχεί.

Κάποιοι φαίνεται ότι υποτιμούν τη λογική μου και νομίζω ότι αυτοί οι κάποιοι υστερούν σε μυαλό. Μας βλέπει και κόσμος, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει τη δυναμική, ποιος φέρνει πόντους, ποιος θα κάνει την ομάδα να φάει. Καταλαβαίνω το πιο απλό. Κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν ότι θα ψηφιστούν σύντομα με την πρώτη ήττα μας, επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να μείνουν μία ακόμη εβδομάδα», υποστήριξε ο Αλέξης Παππάς.

Σχετικές ειδήσεις