MEDIA

Survivor: Ο νυχτερινός «επισκέπτης» στους Κόκκινους, η αποχώρηση του Rob και η επιστροφή του James

Survivor: Ο νυχτερινός «επισκέπτης» στους Κόκκινους, η αποχώρηση του Rob και η επιστροφή του James

Survivor: Η ομάδα των κόκκινων ξενύχτησε κυνηγώντας ένα ποντίκι

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ξεσηκώθηκαν όταν λίγες ώρες μετά τον αγώνα, πήγαν για ύπνο στην καλύβα τους, εκεί όπου είδαν έναν… νυχτερινό επισκέπτη.

Ένα ποντίκι στο σημείο που κοιμάται η Κατερίνα Δαλάκα, έγινε αμέσως αντιληπτό από την κόκκινη ομάδα, με κάποιους να αντιδρούν με ουρλιαχτά και άλλους με απόλυτη ψυχραιμία.

«Χθες βράδυ, μόλις ξαπλώσαμε για να κοιμηθούμε είχαμε μια επίσκεψη από ένα ποντικάκι γκρίζο το οποίο ήταν πάνω μας, δεν ξέρω για πόση ώρα. Το καταλάβαμε κάποια στιγμή – συγκεκριμένα η Κατερίνα το είδε», σχολίασε την επόμενη μέρα το πρωί ο Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor 2024.

To επεισόδιο χθες ξεκίνησε με τον σχολιασμό των παικτών για τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Η Δώρα αναφέρθηκε στην άβολη στιγμή της όταν έπρεπε να περιγράψει την ξυριστική μηχανή και το παράδειγμά της έφερε τους παίκτες σε λίγο δύσκολη θέση, αφού σκέφτηκε να αναφέρει το επίμαχο σημείο των ανδρών.

«Έγινα ρεζίλι πανελληνίως, τι να κάνουμε γίνονται και αυτά», ανέφερε η Δώρα Νικολή την επόμενη μέρα, με την ομάδα της να σχολιάζει τις επικές ατάκες που ειπώθηκαν στα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Πεινάνε οι Μπλε

Η νίκη στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου ήταν μονόδρομος και για τις δύο ομάδες που τη χρειάζονται για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Τελικά, για ακόμα μια φορά, νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα.

Αποχαιρέτησε ο πιο αδύναμος αγωνιστικά

Η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη από τους «Μαχητές» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης μονομάχησαν την παραμονή τους στο Survivor.

Η παραμονή στο παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολη για τον Rob James Seymour καθώς ήταν αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με τον Γιάννη και τον Φάνη.

Οι προβλέψεις έπεσαν μέσα, και ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών αποχώρησε από το παιχνίδι, προς ανακούφιση των συμπαικτών του που τον θεωρούσαν τον αδύνατο κρίκο της ομάδας.

«Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Rob.

«Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», παραδέχτηκε ο Rob κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τηλεθεατές από την πλευρά τους, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον Σκωτσέζο παίκτη.

Επιστρέφει ο James Καφετζής

Έφυγε για Άγιο Δομίνικο ο James Καφετζής για το Survivor 2024 και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός θα τον δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Λίγο προτού αναχωρήσει, ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αποκαλύπτοντας με πόσα κιλά μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω άγχος η αλήθεια είναι γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία όταν κοιμόντουσαν όλοι. Ξυπνούσα κατά τις 5. Και κάτι άλλο, έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα εκεί πέρα».