MEDIA

Survivor: Αποχώρησε ο πιο αδύναμος παίκτης – Χαρούμενη η Σταυρούλα με την παραμονή του Περπατάρη

Survivor: Αποχώρησε ο πιο αδύναμος παίκτης – Χαρούμενη η Σταυρούλα με την παραμονή του Περπατάρη

Survivor: Την αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης μονομάχησαν το βράδυ της Πέμπτης για την παραμονή τους στο Survivor.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Χριστόφορος ανέφερε ότι «τους είπα ότι αν ψηφίσουν τον Γκιουλέκα θα αποχωρήσω οικειοθελώς» αφού σύμφωνα με όσα είπε φάνηκε να λέει αλήθεια ο Γκιουλέκας όταν έλεγε ότι θέλει να ψηφιστεί.

Τα ποδοσφαιρικά παραδείγματα του Παππά

Ο Αλέξης Παππάς με ποδοσφαιρικά παραδείγματα προσπαθούσε να εξηγήσει στον Γιώργο Γκιουλέκα ότι αν δεν του αρέσει να είναι στους Κόκκινους να ζητήσει να πάει στην ομάδα του αλλιώς να επιστρέψει σπίτι του.

«Μπορώ να μιλήσω με όρους ποδοσφαιρικούς που τους καταλαβαίνεις καλύτερα; Παίζει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός χάνει 3-0 στο ημίχρονο, θα φύγει όλη η ομάδα να πάει για ξεκούραση και στις καθυστερήσεις θα ξαναμπει;»

Και τότε ο Γκιουλέκας του απάντησε: «Αν ο ΟΦΗ χάνει 4-0 από τον Ολυμπιακό στο 75' σε έναν κρίσιμο αγώνα, τον καλύτερο σου παίκτη τον προστατεύεις και τον βάζεις αλλαγή στο 4-0».

Ο Αλέξης Παππάς του απάντησε: «ήρθες να παίξεις να ανταγωνιστείς τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, δεν μπορείς Γιώργο; Αν δεν μπορείς ή πήγαινε στην άλλη καλύβα ή πήγαινε σπίτι σου».

Έξαλλος ο Αλέξης με Γκιουλέκα

Το θερμό κλίμα συνεχίστηκε με τον Αλέξη να ζητά τα ρέστα από Γκιουλέκα και Περπατάρη για τη στάση τους στην τελευταία ασυλία.

«Μου είπαν τα παιδιά ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι, πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη! Ο Γιώργος αποφάσισε ότι είναι κουρασμένος όταν είδε ότι έχασε από τον Σταμάτη, μετά ξαναμπήκε στο flag race και ξαφνικά ξε-κουράστηκε. Δεν καταλαβαίνω όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια που λέει ότι παίρνει και είναι σωματικά καταβεβλημένος, αν θα αλλάξει κάτι στο σώμα του, μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης και αν τελικά όλο αυτό που φαίνεται, ότι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα…»

«Το είδαν! Αφού το είδαν 8 άτομα, τότε σημαίνει ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι! Δεν μπορεί να γράφει τη λέξη μαλ… στο κούτελο τους. Δεν γίνεται να το δεχτούμε αυτό και να πάμε να πούμε, «ευχαριστώ παιδιά που το γράψατε στο κούτελο μας. Κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας. Την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε μονομαχίες και πριν θα έχουμε ασυλίες, για τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε, που ξέρω εγώ ότι δεν θα τα παρατήσουν και δεν θα ευνοήσουν με τη στάση τους τους μπλε;»

Ο Γκιουλέκας τότε προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έφερε αντιρρήσεις στον Αλέξη Παππά, ο οποίος τότε... ποιος είδε τον Παππά και δεν τον φοβήθηκε!

«Εμείς εδώ σε αυτή την καλύβα συμπεριφερόμαστε σαν μια ομάδα. Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα από κανέναν, αδελφέ μου! Θα τα πω και άμα δεν γουστάρεις, δικό σου θέμα. Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ… στο κούτελο μου. Συγνώμη κιόλας».

Νέα ένταση πριν τον αγώνα

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, συνεχίστηκε η διαμάχη των Κόκκινων με τον Γκιουλέκα, με τον παίκτη να μην επιθυμεί να αγωνιστεί για ακόμα μια φορά. Ο ίδιος αισθάνεται ότι έχει απέναντί του 8 άτομα που δεν τον στηρίζουν σε μια στιγμή αδυναμίας ενώ οι Κόκκινοι από τη μεριά τους θεωρούν ότι ο Γκιουλέκας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτούς αλλά στους Μπλε.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά ο Γκιουλέκας δέχθηκε επιρροή από τους Μπλε και ότι υπάρχουν συνομιλίες με την άλλη ομάδα.

Έτσι για ακόμα μια φορά οι Κόκκινοι βρέθηκαν να έχουν εσωτερικά προβλήματα και να χάνουν ώρα από το αγώνισμα για να λύσουν... τα άλυτα προβλήματά τους.

Επιτέλους νίκη για τους Κόκκινους

Στο χθεσινό επεισόδιο (21/3) του Survivor η κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού καθώς ο Γιώργος και η Κατερίνα επικράτησαν του James και της Σταυρούλας με 12-10.

Στο επίκεντρο το ειδύλλιο Γιάννη και Σταυρούλας

Η Δώρα περιέγραψε στους συμπαίκτες της ένα περιστατικό όπου... διέκοψε τον Γιάννη με τη Σταυρούλα σε μια προσωπική στιγμή, ενώ ο υπόλοιποι παίκτες κάνουν λόγο για νυχτερινές επισκέψεις.

Αποχώρηση με συγκίνηση

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Οι τέσσερις παίκτες έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στα πρώτα αγωνίσματα, νικήτριες αναδείχθηκαν ο Γιώργος και ο Γιάννης, με αποτέλεσμα, ο Χριστόφορος και ο Νίκος να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με σκορ 4-1, παρέμεινε στο παιχνίδι η Χριστόφορος με αποτέλεσμα ο Νίκος Ρικουνάκης να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι συμπαίκτες του Νίκου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη της Κόκκινης Ομάδας.