MEDIA

Η σειρά του MEGA ετοιμάζεται να καθηλώσει με τα επόμενα επεισόδια της

Η σειρά του MEGA ετοιμάζεται να καθηλώσει με τα επόμενα επεισόδια της

Η παραγωγή μυθοπλασίας, που κέρδισε το κοινό φέτος, «Ναυάγιο», έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα με καθηλωτικά επεισόδια στο MEGA. Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια.

Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη.

Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της, ενώ ο Αγγελος μαζεύει το κουράγιο του για να καταφέρει να πάει. Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Είναι αυτή η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Άγγελο; Αυτό που δεν ξέρει κανένας τους είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Όθωνας. Πώς θα αντιδράσει ο Μάκης όταν το μάθει; Θα προλάβει η Αλίκη να προειδοποιήσει τον Παύλο για την απόπειρα δολοφονίας που του ετοιμάζουν; Τρέχει για να τον βρει, αλλά έντρομη μαθαίνει ότι ο Παύλος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του μαζί με τον Γιώργη.

Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί αυτού, όμως, εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που θα τη συνθλίψει. Η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της, ενώ η Λίνα είναι έξαλλη με το προξενιό που της ετοιμάζει ο πατέρας της και δείχνει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά της στον επίδοξο γαμπρό, τον Όθωνα.

Επηρεασμένος από τις υποψίες της Ελένης, ο Βασίλης προσπαθεί να μάθει από τη Στέλλα πληροφορίες για τις κινήσεις του Σάββα την ημέρα της γέννας. Ενα τροχαίο δυστύχημα θα κόψει απότομα το νήμα της ζωής ενός πολύ σημαντικού προσώπου και θα αλλάξει για ακόμα μία φορά τις ζωές των θυμάτων του ναυαγίου.

Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η εύρεση νέου δικηγόρου, όμως, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη, ενώ η Λίνα μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο Αγγελος ήταν στο καφέ με μία άλλη γυναίκα. Πώς θα αντιδράσει η Βάσω όταν ακούσει ότι ο Αγγελος πιθανόν την παράτησε για κάποια άλλη; Την ίδια ώρα ο Αγγελος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη έπειτα από εντολή του Ιπποκράτη.