Το Ναυάγιο spoiler: O Ιπποκράτης σκοτώνει την Ευγενία

Ένας νέος φόνος ταράζει τις ζωές όλων - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Ναυάγιο
Το Ναυάγιο spoiler: O Ιπποκράτης σκοτώνει την Ευγενία
2'

Το σκληρό πρόσωπο του Ιπποκράτη δεν μένει για καιρό κρυφό, με την Ευγενία να είναι το επόμενό του θύμα στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA.

Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας. Τα νέα για τον θάνατο του Βλάση φτάνουν στην Αθήνα, αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί.

Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Εχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί έντρομος το έγκλημά του. Κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεκτος απ’ ό,τι νομίζει. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θεοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάση. Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους επίθεση για τη σχέση τους.

Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία, αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά. Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Οταν ο Δημήτρης τής λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θεοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή