MEDIA

Νέα ώρα μετάδοσης για το «Έτσι απλά»

Νέα ώρα μετάδοσης για το «Έτσι απλά»

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές υπόσχεται στους τηλεθεατές η εκπομπή «Έτσι απλά» που από αυτό το Σάββατο 22 Μαρτίου θα μεταδίδεται μέσα από την τηλεόραση του Alpha στις 15.00.

Η εκπομπή «Έτσι απλά» αυτό το Σάββατο είναι αφιερωμένη στο πιο διαχρονικό και αγαπημένο ύφασμα, το τζιν. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου δείχνουν πώς με μια απλή τεχνική ξεβαψίματος μπορεί κάποιος να μεταμορφώσει ένα τζιν παντελόνι. Πώς ένας γιακάς από ένα παλιό τζιν πουκάμισο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κόσμημα; Πώς φτιάχνεται ένα μαξιλάρι χωρίς ραφές και πώς εφαρμόζεται η τεχνική του απλικέ σε απλά παιδικά φορμάκια; Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ταξιδεύει στην Άγρια Δύση με ένα ζουμερό rib-eye το οποίο σερβίρει με σπιτική barbeque σος και jacket πατάτες.

Καλεσμένη της εκπομπής, η Νέλλη Σκουφάτογλου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΖΟΝ, η οποία μιλά για την έκθεση φωτογραφίας Denim On, που εμπνέεται από το all time classic fashion item, το τζιν. Τέλος, η εκπομπή θα παρουσιάσει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

Διαβάστε επίσης

Τα top 5 της τηλεθέασης στις 17/3