MEDIA

Survivor: Η αποκάλυψη της Αντωνά – Όσα της είπε η Σοφιάννα στη συνάντησή τους (video)

Newsbomb

Survivor: Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή της με τη Σοφιάννα

Η Σοφιάννα Αβραμάκη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (4/5) και χθες (8/5) αποφάσισε να βγει με τη Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη.

Το τελευταίο διάστημα, τα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ περί φλέρτ στο παιχνίδι ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Άρη, είχαν «ανάψει φωτιές», με τη Μαρία Αντωνά να τα «ακούει» από διάφορους χρήστες στα social media και να βρίσκεται στο επίκεντρο χωρίς να συμμετέχει.

Χθες λοιπόν, οι δύο καλλονές βρέθηκαν και τα είπαν ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί και στη σημερινή (9/5) εκπομπή του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η σύντροφος του ποδοσφαιριστή αναφέρθηκε στη συνάντησή τους.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. «Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό», μου είπε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε ότι «ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου». Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. «Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα», μου είπε. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος».

Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τη συνεργάτιδά της, την αγκάλιασε και ανέφερε: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αποκάλυψη για τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών μετά την αποβολή του Κατσαούνη

Survivor spoiler: Ονόματα που δεν περίμενε κανείς - Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Έδιωξαν τον Κατσαούνη και το Twitter οργίζεται - «Γιατί δεν έγινε το ίδιο με τον Άρη;»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved