MEDIA

Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery

Newsbomb

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που δείχνει παίκτες του Survivor να λαμβάνουν, κανονικά, φαγητό σε σακούλες delivery.

Σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά στο Survivor. Στο βίντεο φαίνονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Ελένη Χαμπέρη να μοιράζονται πακέτα με κοτόπουλο, ρύζι και πίτες μέσα από σακούλες. Το απόσπασμα αυτό είναι από το ριάλιτι επιβίωσης του 2021.

«Πριν από το συμβούλιο τρώνε ρύζι σκέτο. Εδώ στο βίντεο, επειδή το παιχνίδι είναι πλέον στους 4,5 μήνες πριν την ένωση, τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με κοτόπουλο στήθος», περιέγραψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τρώνε πριν το συμβούλιο, γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι», πρόσθεσε στη συνέχεια. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για φαγητό που δόθηκε από την παραγωγή του Survivor πριν από το συμβούλιο αλλά για παραγγελία που έχει γίνει από τους ίδιους τους παίκτες», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ντελιβεράς γράφει στην ανάρτησή του: «Delivery for Marialena, Helen, Pavlos, Kogo. Chicken with rice. Thank you». Παράλληλα, αποκαλύπτει και το ποσό που πλήρωσαν οι παίκτες για την παραγγελία που ήταν 12 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Πώς πληρώνουν τους ντόπιους για φαγητό - Οι ερωτικές επαφές και ο Τριαντάφυλλος

Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» αυτή την φορά για Σπύρο Μαρτίκα - Κίνδυνος αποβολής

Survivor All Star: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιστρέφει στο ριάλιτι και ανακοινώνει ένα επάθλο φαγητού

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved