Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Τα στατιστικά των παικτών - Ο πρώτος και ο... τελευταίος στην κατάταξη (vid)

Newsbomb

Survivor: Πρώτος ο Γκέντσογλου! Ποιος βρίσκεται στην τελευταία θέση

Το Survivor κέρδισε το κοινό την πρώτη εβδομάδα προβολής του στον ΣΚΑΪ και η συνέχεια στο παιχνίδι επιβίωσης με τους νέους κανονισμούς αναμένεται συναρπαστική.

Μετά τα πρώτα αγωνίσματα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου με 4 στις 4 νίκες, ενώ στην δεύτερη έρχεται η Μαρία Αντωνά. Τρίτη - παρά τα σχόλια πως φέτος δεν είναι καλή αγωνιστικά - βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα και μετά την ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Την 5άδα ολοκληρώνει ο Φάνης Μπολέτης.
Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκεται η Δώρα Νικολή, η Ιωάννα Τζαβέλλα και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Το ξέσπασμα της Ασημίνας και η λιποθυμία του Ρομπ

Το Survivor επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου και όπως βλέπουμε στο trailer, οι εντάσεις και οι ίντριγκες θα συνεχιστούν ανάμεσα στις δύο ομάδες

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έρχεται σε κόντρα με τον Φάνη κατά του οποίου ξεσπά on camera χαρακτηρίζοντας τον «πάρα πολύ ερειστικό, και πάρα πολύ εγωιστή».

Στους στίβου μάχης η λιποθυμία του Rob James Seymourθα κάνει όλους τους παίκτες να παγώσουν αλλά στην συνέχεια ο Σκοτσέζος παίκτης θα καταλήξει να κατηγορείται για στημένο παιχνίδι.