ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός Hellas Direct και AEGEAN με δώρο εισιτήρια και μίλια Miles+Bonus

Διαγωνισμός Hellas Direct και AEGEAN
Διαγωνισμός Hellas Direct και AEGEAN

Το Miles+Bonus και η Hellas Direct καλωσορίζουν το 2022 με υπέροχα δώρα!

Διαγωνισμό με δώρο εισιτήρια και μίλια Miles+Bonus για πέντε τυχερούς διοργανώνουν η Hellas Direct και η AEGEAN.

Έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022, όσοι παίρνουν προσφορά για ασφάλεια σπιτιού ή αυτοκινήτου από την Hellas Direct, δηλώνοντας τον Miles+Bonus λογαριασμό τους, μπαίνουν στην κλήρωση με δώρο εισιτήρια και μίλια από την AEGEAN.

Τα δώρα. Οι δύο πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλους τους προορισμούς της AEGEAN και της Olympic Air στο εσωτερικό και το εξωτερικό (εξαιρούνται οι φόροι). Ακόμα τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 20.000 μίλια στον Miles+Bonus λογαριασμό τους, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε ταξίδια ή συνεργάτες του προγράμματος.

Τρόπος συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στη σελίδα της Hellas Direct και παίρνουν προσφορά ασφάλισης για το αυτοκίνητο ή το σπίτι. Δηλώνουν τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού τους στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς» και επιλέγουν συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής. Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν λογαριασμό Miles+Bonus. Όποιος ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό, αλλά δεν έχει Miles+Bonus λογαριασμό, μπορεί να γίνει μέλος του προγράμματος εύκολα και γρήγορα εδώ).

Κλήρωση. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δυνατή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθούν οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν είτε εισιτήρια είτε μίλια. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 2022 από την Hellas Direct .

Η AEGEAN είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της Star Alliance. Συγκαταλέγεται σταθερά στις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης ενώ και την περασμένη χρονιά η Skytrax την κατέταξε ανάμεσα στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως για τα μέτρα υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας από τον COVID-19 που εφαρμόζει.

Η Hellas Direct είναι αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Παρέχει ασφάλεια κατοικίας, αυτοκινήτου και μηχανής και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και δέκα χρόνια. Φέτος διακρίθηκε για δεύτερη φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης από τους Financial Times.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων