Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ ανέθεσε στη Blissprojects

Newsbomb

Την κατασκευή του νέου portal της και τη launch campaign του project

Η Blissprojects ανέλαβε την κατασκευή του νέου συγκοινωνιακού portal stasy.gr της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ). Πέρα από την κατασκευή του νέου portal, η Blissprojects ανέλαβε και τη launch campaign του project με μήνυμα «Ο νέος ψηφιακός σας σταθμός είναι εδώ» και εφαρμογές σε digital signage, web banners, διαφημιστικές καταχωρήσεις, large scale print banners, εσωτερικές/εξωτερικές επικολλήσεις σε σταθμούς και συρμούς, διαφημιστικά πλαίσια σε σταθμούς και στάσεις κ.ά.

Πρόκειται για ένα portal συγκοινωνιών με τεχνολογία responsive, φιλικό προς ΑμεΑ (WCAG 2.1 Compliance), με απλοποιημένο μενού, σύνδεση με Google Maps και Google Transit για υπολογισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και πλοήγηση στο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ, σύνδεση με τον ΟΑΣΑ για online αγορά επαναφορτιζόμενων καρτών ATHENA Card, 360°virtual tour των σταθμών με πολιτιστικό ενδιαφέρον κ.ά.

«Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου, με έκτακτες ενημερώσεις, για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved