ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Μόναχο

Ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Μόναχο

Οι Έλληνες παραγωγοί θα συμμετάσχουν στην έκθεση με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με ομαδικό περίπτερο θα συμμετάσχει η χώρα μας στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD & LIFE, που θα διεξαχθεί, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017, στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Στο ελληνικό περίπτερο θα λάβουν μέρος η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τις εξής 11 τοπικές επιχειρήσεις: Αμαλία Κεράσματα, ATALANTI Anestakos Family, ΓΚΛΥΚΑΚΙ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΪΑ-ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ Δ. ΔΟΥΓΕΚΟΥ, Ελαιόλαδο Ανθηδώνας, ΕΥΒΟΪΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, LAURUS NOBILIS HELENIC, ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ, Stayia Farm, ΣΥΚΟΦΑΓΟΣ και ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΕ και η εταιρία DIVINUM από τη Θεσσαλονίκη -η οποία συμμετείχε και το 2016- ενώ αναμένονται και άλλες συμμετοχές.

Η έκθεση FOOD & LIFE αποτελεί τη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος αποκλειστικά παραγωγοί και εταιρίες με προϊόντα ανώτερης παραγωγικής και γευστικής ποιότητας, μη βιομηχανοποιημένα, μη μεταλλαγμένα και βιολογικά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, το προηγούμενο έτος στην FOOD & LIFE 2016 έλαβαν μέρος 287 εκθέτες από 11 χώρες, ενώ την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 135.500 επισκέπτες.

Σχετικές ειδήσεις