ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα»: Παράταση για αγορές έως τις 24 Οκτωβρίου

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα»: Παράταση για αγορές έως τις 24 Οκτωβρίου
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Παράταση έως τις 24 Οκτωβρίου έλαβε η προθεσμία για τις αγορές θερμοσίφωνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα».

Η προθεσμία για τις αγορές θερμοσίφωνα έλαβε παράταση έως την 24η Οκτωβρίου (σήμερα, 04 Οκτωβρίου, ήταν η καταληκτική μέρα), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με την παράταση του προγράμματος μεταφέρονται και οι αντίστοιχες ημερομηνίες του προγράμματος:

Περίοδος Αγορών: Αγορές με χρήση επιταγών του Προγράμματος μπορεί να γίνεται από τους ωφελούμενους έως και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (ορόσημο λήξης αγορών).

Λήξη Εξαργύρωσης Δεσμευμένων Επιταγών: Οι επιταγές οι οποίες είναι σε κατάσταση «Δέσμευσης σε έμπορο» κατά την καταληκτική ημερομηνίας εξαργυρώσεων έχουν δυνατότητα εξαργύρωσης μέχρι και την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου.

Παράδοση Παλαιών Συσκευών από Ωφελούμενους: Παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα για τις εξαργυρώσεις των δεσμευμένων σε έμπορο επιταγές, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος μπορούν να γίνονται έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Μεταβατική περίοδος: Δυνατότητα επιστροφών / ακυρώσεων συναλλαγών στο πλαίσιο του Προγράμματος, όπως ειδικότερα ορίζεται στην ενότητα 8, μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου (ορόσημο λήξης μεταβατικής περιόδου). Μέσα στο ίδιο διάστημα, επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών (εντός της μεταβατικής περιόδου).

Σχετικές ειδήσεις