ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιότητα σπουδών από την Icon international training

Ποιότητα σπουδών από την Icon international training

Ποιότητα σπουδών, ευελιξία και ειδικές υποτροφίες για τις ενάρξεις Μαρτίου και Μαίου 2013.Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές από την Ελλάδα με ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η iCon διαπιστώνει ότι πολλοί συμπατριώτες μας δείχνουν ενδιαφέρον για αύξηση των προσόντων τους με μεταπτυχιακούς, αλλά και προπτυχιακούς τίτλους, ιδιαίτερα καταλληλότερους για εξεύρεση εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Για να συμβάλουμε στην ευκολότερη ενημέρωσή τους, προσφέρουμε δωρεάν συμβούλευση σχετικά με σπουδές στην Ελλάδα με πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.

Σε δύσκολους καιρούς η λύση είναι να επενδύουμε σε ότι πιο πολύτιμο έχουμε, δηλαδή στο μέλλον μας. Αυτό μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών που προσαρμόζεται στις δικές μας ανάγκες και οικονομικές συνθήκες από όπου και αν βρεθούμε.

Η iCon πραγματοποιεί σχετική δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές (Master, Bachelor αλλά και Διδακτορικά) στις 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα από τις 7 μ.μ. και μετά στο κτίριό της (Δημητρακοπούλου 49Α, Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ). Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε στα www.icon.gr , info@icon.gr και 210-9248534.