ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Θεοδωράκης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Θεοδωράκης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με αξιωματικούς Διευθύνσεων της Αστυνομίας, αλλά και νέους αστυνομικούς.

«Η αστυνομία ειδικά σε περιόδους κρίσης παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια των πολιτών. Η καλή αστυνομία είναι για να βοηθά τους πολίτες, τους φτωχούς πολίτες που πρέπει να νιώσουν ασφάλεια και όχι εκείνους που έχουν σπίτια φρούρια ή τη δυνατότητα να διαθέτουν προσωπική ασφάλεια», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού φεύγοντας.

«Υπάρχουν προβλήματα, όπως σε κάθε δημόσια υπηρεσία, αλλά έχει καταφέρει η αστυνομία την αυτοκάθαρσή της κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχίζεται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, που, όπως είπε, «είναι ουσιαστικά μια εξαπάτηση της κοινωνίας».

Κατά την έξοδό του, ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε πως «η αστυνομία ειδικά σε περιόδους κρίσης παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια των πολιτών. Η καλή αστυνομία είναι για να βοηθά τους πολίτες, τους φτωχούς πολίτες που πρέπει να νιώσουν ασφάλεια και όχι εκείνους που έχουν σπίτια φρούρια ή τη δυνατότητα να διαθέτουν προσωπική ασφάλεια».

Εξήρε το έργο των αστυνομικών, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «η Ελληνική Αστυνομία έχει καταφέρει να έχει αναλογικά με το υπόλοιπο δημόσιο πολύ μικρότερο ποσοστό διαφθοράς».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές.

Σχετικές ειδήσεις