ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περαστικά Μητσοτάκη στο ζεύγος Ερντογάν, που διαγνώστηκε με κορονοϊό

Περαστικά Μητσοτάκη στο ζεύγος Ερντογάν, που διαγνώστηκε με κορονοϊό

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter. 

Με μήνυμά του στο twitter o πρωθυπουργός εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του από τον κορονοϊό.

«Εύχομαι στον πρόεδρο Ερντογάν και τη σύζυγό του ταχεία ανάρρωση από τον COVID-19», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, κύριε Πρωθυπουργέ. Η γυναίκα μου και εγώ απευθύνουμε τους χαιρετισμούς μου σε εσάς, την οικογένειά σας και τον ελληνικό λαό», απάντησε από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε το μήνυμα του Τούρκου προέδρου:

Τα νεότερα για την υγεία του Ερντογάν και της συζύγου του

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του, Εμινέ, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Και οι δύο εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην κατοικία τους.

«Τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστ για την COVID-19 που έκανα εγώ και σύζυγος μου, αφού είχαμε ήπια συμπτώματα σήμερα, ήταν θετικά. Ευτυχώς, θα το περάσουμε ήπια» ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος Ερντογάν σε μία ανάρτησή του στο Twitter. Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι θα εργαστούν από το σπίτι.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Εμινέ ανέφερε πως «θα το περάσουμε μαζί με τον Ταγίπ. Περιμένουμε τις προσευχές σας».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαχρετίν Κοτζά, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους και ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινές τους υποχρεώσεις.

«Η κατάσταση της υγείας τους είναι αρκετά καλή ώστε να μην εμποδίζει την εργασία τους. Και πάλι τους απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Τα νεότερα για την υγεία του ίδιου και της συζύγου του - «Είναι αρκετά καλά»