ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώτης Τζένος: Το «αντίο» ΣΥΡΙΖΑ στον διευθυντή των Παραπολιτικών

Παναγιώτης Τζένος
Ο Παναγιώτης Τζένος
Eurokinissi

«Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του διευθυντή των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, έσκασε σαν βόμβα στον δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό κόσμο.

Ο 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης στο οποίο βρισκόταν με τη σύζυγό του. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Το μήνυμα για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου

Ανακοίνωση για την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η οικογένεια των «Παραπολιτικών» έχασαν εχθές έναν δικό τους άνθρωπο, τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του.