ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Γ. Παπαδόπουλο»

Ν. Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Γ. Παπαδόπουλο»

Σε μία άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Μιχαλολιάκος «Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου" δήλωσε χθες το βράδυ στα Μέγαρα έχοντας στο πλευρό του τον Η. Κασιδιάρη.

Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα για την οποία μάλιστα είχε γίνει τεράστια κινητοποίηση, ο κ. Μιχαλολιάκος έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του κόμματός του έπλεξε το εγκώμιο στον Γιώργο Παπαδόπουλο και δόξασε την 21η Απριλίου λέγοντας μάλιστα πως «ποτέ ο τόπος δεν σώθηκε από εκλογές, ας με που χουντικό, ας με πουν εθνικιστή» συμπλήρωσε ακόμη.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να εξάρει τις ένοπλες δυνάμεις διευκρινίζοντας ότι προτιμά να μιλά με στρατιωτικούς όρους καθώς «ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους».

Μπροστά σε πλήθος μελών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες με τη χαρακτηριστική φράση: «αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε»...