ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Θα με στεναχωρήσει αν χάσουμε

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Θα με στεναχωρήσει αν χάσουμε

Εκλογές 2023: Σε μια ερώτηση που δεν συνηθίζεται να απαντούν οι πολιτικοί κλήθηκε να απαντήσει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον ΣΚΑΪ, φιλοξενήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ενώ δέχθηκε μια ερώτηση που συνήθως οι πολιτικοί… προσπερνούν. Τι θα γίνει αν χάσετε;

«Θα σας πω την προσωπική μου άποψη, αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι βγαίνω από το ρούχο της εκπροσώπου… νομίζω ότι η νίκη θα μας ικανοποιήσει, και η ήττα, ακόμα και με μια μικρή διαφορά εμένα προσωπικά θα με στενοχωρήσει, γιατί θα διαπιστώσω ότι θα έχει γίνει πραγματικά πολύ συστηματική δουλειά προπαγάνδας από την πλευρά της κυβέρνησης να φοβηθεί ο κόσμος, να αμφισβητηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Αν χάσετε θα χάσετε γιατί ο κόσμος έχει παραπλανηθεί;» ρώτησε την άλλοτε… συνάδελφό της η Σία Κοσιώνη, με την Πόπη Τσαπανίδου να απαντά: «Η προπαγάνδα καμιά φορά πετυχαίνει το σκοπό της, αυτό δεν τιμά την κυβέρνηση που ρίχνει τόση λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ επί τόσο πολύ καιρό. Άλλα νομίζω ότι ο κόσμος που έχει βγει στο δρόμο, κατεβαίνει σε διαδηλώσεις, νιώθει την ανάσα του να του κόβεται από ένα κράτος που δεν τον αγκαλιάζει είναι απέναντι του, είναι περίπλοκο και αντιμετωπίζει φιλικά μόνο τους λίγους καταλαβαίνει παρά πολύ καλά ότι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει μια ανάσα και να περάσει σε μια καλύτερη μέρα».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023: Πότε ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 - «Επίθεση» ΝΔ σε Κάτση: «Στο κόμμα του Τσίπρα, χάθηκε η τσίπα»

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: «Η πιο ισχυρή αντισυστημική ψήφος είναι αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ»