ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καπνισάκης, Αυγέρη και Τσίπρας οι πρώτοι συνεργάτες του Κασσελάκη - Επιβεβαίωση Newsbomb.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καπνισάκης, Αυγέρη και Τσίπρας οι πρώτοι συνεργάτες του Κασσελάκη - Επιβεβαίωση Newsbomb.gr

Οι πρώτες αποφάσεις τους νέου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη για τους άμεσους συνεργάτες του

Τα πρώτα ονόματα των στενών συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη ανακοινώθηκαν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

Όπως έγινε γνωστό με απόφαση του νέου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εν αναμονή βρίσκονται οι αλλαγές και στην κοινοβουλευτική σύνθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δέχεται εισηγήσεις για γρήγορες κινήσεις σε αυτό το πεδίο, έτσι ώστε η αντιπολιτευτική δουλειά να ανέβει επίπεδο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση του Διονύση Καλαματιανού. Ο αναβαθμισμένος Νίκος Παππάς, επιθυμεί να παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Τη θέση της Θεοδώρας Τζάκρη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, είναι πιθανό να αναλάβει ο Χάρης Μαμουλάκης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την Έφη Αχτσιόγλου.

Αντίθετα θέλει να δείξει ενωτική διάθεση. Γι αυτό και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που κάλεσε τη Δευτέρα, στην Κουμουνδούρου, ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή αναλαμβάνοντας και επισήμως τα ηνία του κόμματος, ενώ δέχθηκε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια τόσο του πρωθυπουργού, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχετικές ειδήσεις