ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μπουένος Άιρες ο Αλ. Τσίπρας

Στο Μπουένος Άιρες ο Αλ. Τσίπρας

Η Αργεντινή είναι ο επόμενος σταθμός των συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα στη Λατινική Αμερική, έπειτα από την ολοκλήρωση της τετραήμερης επίσκεψής του στη Βραζιλία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Μπουένος Άιρες, όπου θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Hector Timerman και τον Υπουργό Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της χώρας, Carlos Tomada.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει, επίσης, επαφές με τους «Unidos y Organizados» (Ενωμένοι και Οργανωμένοι), το κυβερνητικό σχήμα που μετέχει μαζί με άλλες οργανώσεις στον εκλογικό συνασπισμό στην Αργεντινή «Frente para la Victoria» (Μετωπο για τη Νίκη) και το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση. Μεταξύ των οργανώσεων που θα συναντήσει η αντιπροσωπεία, είναι η LA CAMPORA, το κίνημα Εβίτα- MOVIMIENTO EVITA.

Αύριο, Σάββατο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης της χώρας: στις εφημερίδες Tiempo Argentino, LA CAPITAL, στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων «Telam», καθώς και στη Δημόσια Τηλεόραση της Αργεντινής. Την ίδια μέρα, θα έχει συνάντηση με την Carta Abierta στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Μπουένος Άιρες.