Ο Ρουπακιώτης, ο Αργυρός και η ΕΛΣΤΑΤ

Newsbomb

Ο δικηγόρος Αντώνης Αργυρός, επελέγη ως υπουργός επικρατείας από τον Π. Πικραμμένο, τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν περισσότερο. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους.

Ο Αντώνης Αργυρός ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιάννη Αδαμόπουλο κατέθεσαν την μήνυση κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις. Έρχεται ο ΔΣΑ και προτείνει τους 12 δικηγόρους για να στελεχώσουν το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, εκ των οποίων η πολιτεία κρατά τους 8. Στέλνει λοιπόν ο Γιάννης Αδαμόπουλος ως πρόεδρος του ΔΣΑ τους προτεινόμενους, με το όνομα του Α. Αργυρού, πρώτο στην λίστα. Όπως ήταν αυτονόητο.

Τι έκανε λοιπόν ο κύριος Ρουπακιώτης; Έκοψε τον Αντώνη Αργυρό από την λίστα! Πρώτο πρώτο, όπως ενημερωνόμαστε... Δηλαδή, ο άνθρωπος που επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κύριος Πικραμμένος ως απολύτου εμπιστοσύνης για να αναλάβει την νευραλγική θέση του Υπουργού Επικρατείας, δεν εγκρίθηκε από τον κύριο Ρουπακιώτη...

Θα έχουμε άδικο λοιπόν να υποστηρίξουμε ότι ο κύριος Αργυρός πλήρωσε τον αγώνα του κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ; Διότι αυτές οι εξελίξεις, πέραν των αποκαλύψεων μας, δεν θα είχαν συμβεί εάν ο Αδαμόπουλος με τον Αργυρό δεν κατέθεταν την μηνυτήρια αναφορά κατά του Γεωργίου.

Πολύ περίεργη απόφαση κύριε Ρουπακιώτη...

Διαβάστε επίσης:

Οι διώξεις κατά ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν το “Newsbomb.gr

Ποινική δίωξη για κακούργημα για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος!

Αφόρητες πιέσεις στον εισαγγελέα Πεπόνη μετά τη νέα κλήση του Γεωργίου

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved