ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Καρατζαφέρης: Πίσω στο μαντρί και γρήγορα

Γ. Καρατζαφέρης: Πίσω στο μαντρί και γρήγορα

Άρον άρον φαίνεται να επιστρέφουν στη ΝΔ, όσους έφαγε ο "λύκος"

Την περίφημη φράση του άλλοτε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, πως όσους φεύγουν από το μαντρί, τους τρώει ο λύκος, φαίνεται να ασπάζονται όλο και περισσότεροι στον κεντροδεξιό χώρο, με τις επιστροφές ενόψει του 9ου Τακτικού Συνεδρίου να είναι μαζικές.

Μπορεί τα αρχικά σενάρια να έκαναν λόγο για τους Μαρκόπουλο, Σολδάτο, οι οποίοι ψήφισαν μέχρι και τις μνημονιακές υποχρεώσεις πρόσφατα για να εξιλεωθούν στα μάτια του Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο το χορό μάλλον θα σύρει ένα μεγαλύτερο όνομα που στο παρελθόν έχει χτυπήσει σκληρά τη Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος για το Γιώργο Καρατζαφέρη, για τον οποίο οι φήμες πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα πως από την Καλλιρόης που βρίσκονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ, θα κατηφορίσει μία και καλή στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βρίσκεται η έδρα της γαλάζιας παράταξης.

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης πάντως αρκείται μέχρι στιγμής στο σχόλιο πως "το επόμενο συνέδριο της ΝΔ δε μπορεί να είναι εσωστρεφές όπως τα προηγούμενα". Η φράση του αυτή πάντως, δεν ήχησε καλά στο στρατόπεδο των "καραμανλικών", οι οποίοι άλλωστε δεν φαίνονται να επιθυμούν επιστροφή του "αποστάτη" μετά τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τον πρώην πρωθυπουργό.