ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Κρανιδιώτης: Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς! [vid]

Φ. Κρανιδιώτης: Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς! [vid]

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA.

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA. Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ χαρακτήρισε «πολιτική απάτη» τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πως θα διαπραγματευτεί νέα δανειακή σύμβαση για να πάρει λεφτά και να κάνει προσλήψεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει; θα διαπραγματευτεί νέα δανειακή σύμβαση για να πάρει λεφτά και να κάνει προσλήψεις. Αυτό δεν είναι πολιτική απάτη; Κανείς δεν λέει πια πως υπάρχει άλλη πηγή χρηματοδότησης Ποιος έχει μισό δράμι μυαλό να πιστεύει το ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να χτυπάς το δεξί χέρι στο τραπέζι και με το αριστερό να ζητάς. Δεν μπορείς να είσαι και μάγκας και ζητιάνος. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει να είμαστε στο ευρώ. Κι εκεί ο Τσίπρας τα μασάει. Θέλουν να μας επιβάλλουν μια ενοχή κ αυτό τους κόβει τον δρόμο προς την εξουσία», πρόσθεσε στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 989.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «χαϊδεύει» τους κουκουλοφόρους. «Η ηγεσία έχει μια απέχθεια προς τα εθνικά δίκαια, την αστυνομία, τις ένοπλες δυνάμεις».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «η νεολαία του πήγε σε πανηγυράκια του κυβερνητικού κόμματος των Σκοπίων, τους κομιτατζήδες που έκαναν τάγματα βοήθειας των SS. Πάνε με αυτούς, που μπροστά τους η ΧΑ είναι παρθενώπες».

«Αυτοί που επί χρόνια ευθυγραμμισμένοι με τα σχέδια του τουρκικού ισλαμο-φασισμού κατηγορούν εμένα. Εάν δεν ξέρεις ιστορία κάνεις γκάφες. Τώρα τα κάνει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη τόνισε ότι «θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι δουλειά κάνει ο Παπαδημούλης. Αν θυμάμαι ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν».

Έβαλε και κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «30 χρόνια η χώρα υπό καθεστώς λεηλασίας και καταστροφής. Το ΠΑΣΟΚ έχει το know how. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς, με μηχανισμούς λεηλασίας στελεχωμένους από την Αριστερά».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι «είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Γλέζος, από που θα βρουν τα χρήματα. Λέει το αυτονόητο: που θα τα βρούμε τα λεφτά;».

Διαβάστε επίσης:

Φ. Κρανιδιώτης: Το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησε την Ελλάδα επί 30 χρόνια

Στα γραφεία της ΝΔ για εξηγήσεις ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Τσίπρας:Οι «ακραίοι του Μαξίμου» δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό!

Σκουρλέτης: Ένοχη σιωπή Σαμαρά για Φαήλο

«Ο Κρανιδιώτης αναδεικνύει συγγένειες με Χ.Α. και εκθέτει τον Σαμαρά»

Φ. Κρανιδιώτης:Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ-Δηλώνω και είμαι εθνικιστής!

Αδειάζει Λαζαρίδη ο Αβραμόπουλος

«Πυρά» Σύριζα στην κυβέρνηση για Χρυσή Αυγή και Λαζαρίδη

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί τη στρατηγική της έντασης

Σκουρλέτης: Να πάρουν θέση Σαμαράς-Βενιζέλος για τις δηλώσεις Λαζαρίδη