ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Ένοχη σιωπή Σαμαρά για Φαήλο

Σκουρλέτης: Ένοχη σιωπή Σαμαρά για Φαήλο

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού με αφορμή το κείμενο του συμβούλου του Φαήλου Κρανιδιώτη στο facebook σχετικά με τη Χρυσή Αυγή μέσα από το οποίο καθύβρισε την αξιωματική αντιπολίτευση, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Η ένοχη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά σχετικά με τις φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές απόψεις του συμβούλου του κ. Φ. Κρανιδιώτη εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα» αναφέρει ο Π. Σκουρλέτης και διερωτάται: «Αλήθεια με τέτοιες απόψεις, που ανακαλύπτουν εκλεκτικές συγγένειες με τη νεοναζιστική Χ.Α. , που αποκαλούν «σκυλολόι» την αξιωματική αντιπολίτευση και προπαγανδίζουν το διχασμό θα απαντήσει ο κ. Σαμαράς στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα;»

Επίσης καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που έχει ανακαλύψει εν δυνάμει σύμμαχους στην ΧΑ. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει παρόμοιες απόψεις .»

«Αντί της άμεσης αποπομπής του κ. Κρανιδιώτη, ο κ. Σαμαράς επιλέγει να σιωπά γεγονός που μαρτυρεί την συμφωνία του με τις απόψεις του συμβούλου του» αναφέρει ακόμα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να κρύβεται. Οφείλει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό».