ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΔΗΜΑΡ μετέχει ή όχι στην συγκυβέρνηση;

Η ΔΗΜΑΡ μετέχει ή όχι στην συγκυβέρνηση;

Τι και αν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, παραμένει ο αφανής ήρωάς της!

Μόνο χάρες χρωστάει η δικομματική πλέον κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ, αφού σε όλες τις δύσκολες στιγμές της, ο Φώτης Κουβέλης και η «παρέα» του έχουν αποδειχθεί οι «από μηχανής θεοί», που κατεβαίνουν στην Ολομέλεια κάθε φορά και προσφέρουν τις πολύτιμες ψήφους τους...

Θέλουν μάλιστα να δικαιολογούνται ως η δήθεν ευηπόλυπτη και σοβαρή και μετρημένη και ώριμη «Αριστερά» και πως όλοι οι άλλοι γύρω της είναι απλά λαϊκιστές, ενώ εκείνη όταν πρέπει στηρίζει την κυβέρνηση και όταν πρέπει την «χτυπάει»! Τώρα αν το ... «χτύπημα» περιορίζεται σε δελτία τύπου και εντός των τοιχών κυβίστηση, ε αυτό είναι μία λεπτομέρεια στην οποία μόνο η «ευλύγιστη» Δημοκρατική Αριστερά μπορεί και πρέπει να απαντήσει.

Μόνο που κάποιος πρέπει να εξηγήσει στη ΔΗΜΑΡ πως δεν γίνεται να πατάει με δύο «πόδια» σε δύο διαφορετικές βάρκες και γι αυτό δεν πρεπει να απορεί με τις δημοσκοπήσεις που την θέλουν να παλεύει για να μπει στη Βουλή, αφού τα αισθητήρια του κόσμου πλέον είναι αμείλικτα και αντιλαμβάνονται τον καιροσκοπισμό, πόσω δε μάλλον όταν αυτός είναι έκδηλος και ...πρόδηλος!

D

Η δικαιολογία της ΔΗΜΑΡ αυτή τη φορά ήταν η απόπειρα ποινικόποίησης της πολιτικής από όσους υπερψήφισαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνούσε τυχόν ποινικές ευθύνες.

Δεν απαντάει η ΔΗΜΑΡ όμως, αν θεωρεί «μικρό» το «πάρτυ» γύρω από τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια... Και πότε κατά την ΔΗΜΑΡ πρέπει να ποινικοποιηθεί η πολιτική, ...ποτέ; Δεν πρέπει να γίνουν έρευνες, δεν πρέπει να μάθει ο λαός αν τον κλέβουν, ποιοι τον κλέβουν και αν αυτοί θα πάνε ποτέ στη φυλακή; Είναι «λαϊκισμός» αυτός ή μήπως οι ευασθησίες της ΔΗΜΑΡ περιορίζονται σε πιο «ιντελεκτουάλ» ζητήματα;

Από ζεστό «σκέπασμα» του πολιτικού «γάμου» του δικομματισμού, τώρα έγινε «πτυσσόμενο κρεβάτι» που όποτε θελήσει η σπιτονοικοκύρης ανοίγει. Την είδε την πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κόσμος στο πετσί του και την βλέπει ακόμα... Θα πρέπει να είναι δύσκολο μετά από μία τέτοια μάλιστα παρουσία στην πολιτική να πείσει τον κόσμο ότι δεν της αξίζει η «αποστρατεία», αφού έχει τον πλέον σκιώδη ρόλο από όλους, όπως ίσως κάποιοι άλλοι προδρομοί της ...από άλλα ιδεολογικά μετερίζια, αλλά το ίδιο ...«εύκαμπτα».

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκε η πρόταση εξεταστικής για υποβρύχια και ναυπηγεία

Βενιζέλος σε Παπαδημούλη:Έχετε πάρει γενόσημα;Γιατί δεν σας βλέπω καλά

Καμμένος σε Βενιζέλο:Ήταν και ο Ν. Παπανδρέου στο αεροπλάνο!

Βενιζέλος: Κύριε Τσίπρα, εκποιείτε το ηθικό σας πλεονέκτημα!

A.Τσίπρας: «Colpo grosso» η υπόθεση των υποβρυχίων

Καμμένος: Να επιστραφούν τα κλεμμένα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

Παπαδημούλης: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

Αβραμόπουλος: Η πρόταση εξεταστικής δεν λύνει το πρόβλημα

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για τα υποβρύχια

Συγχαρητήρια επιστολή Βενιζέλου στον Φ. Κουβέλη για την επανεκλογή του

Με ποσοστό 81,21% επανεξελέγη ο Φ. Κουβέλης

Η παρουσίαση του «τρίτου πόλου» στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Ρoή Ειδήσεων