ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρεμαστινός: Εγώ θα έβαζα συν ένα ευρώ για να κόψουν όλοι το κάπνισμα!

Κρεμαστινός: Εγώ θα έβαζα συν ένα ευρώ για να κόψουν όλοι το κάπνισμα!

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα το μεσημέρι ομόφωνα αποφάσισε ότι δεν είναι δυνατό να αποδεχθεί οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Κατόπιν τούτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βεβαίως εξέφρασε την άποψη της κοινοβουλευτικής ομάδας, σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, όπως σας είπε και ο Υπουργός Υγείας, βρήκαν τη λύση του ισοδυνάμου, οπότε όλοι είναι ικανοποιημένοι. Και δε θα επιβαρυνθεί κανένας και η επιβάρυνση των πέντε λεπτών είναι περίπου αστεία, οπότε έχει επιτευχθεί ο στόχος. Δε θα έχουμε επιβάρυνση των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ήταν μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στην σύσκεψη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ.

Ερωτηθείς για το ένα ευρώ στις συνταγές , ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι αυτό είναι θέμα του Υπουργείου. «Η δική μας θέση –τη γνωρίζετε- είναι ότι δε θέλουμε επιβάρυνση περαιτέρω, οποιαδήποτε, στο χώρο της υγείας, βεβαίως και στο ένα ευρώ», σημείωσε, ενώ σε σχετική ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα και να ζητήσει το ΠΑΣΟΚ άλλα ισοδύναμα απάντησε: «Διαφωνούμε. Αν έρθει ο νόμος στη Βουλή, θα το δούμε». Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι σε κάθε περίπτωση, δηλαδή με την αύξηση της τιμής των τσιγάρων, το βάρος μεταφέρεται στον κόσμο, κ. Κρεμαστινός σχολίασε: «Αν εσείς νομίζετε ότι τα πέντε λεπτά είναι επιβάρυνση, εγώ μακάρι να μπορούσα να βάλω προσωπικά ένα ευρώ και να σταματήσει το κάπνισμα ο κόσμος. Μιλάω ως καρδιολόγος».

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Η αύξηση στα τσιγάρα είναι και προληπτική ιατρική

Ο Σαμαράς «άδειασε» τον Γεωργιάδη: Τέλος το χαράτσι των 25 ευρώ

Παίρνουν πίσω το 25ευρω Σαμαράς-Βενιζέλος

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου

ΠΙΣ: Να καταργηθούν άμεσα το 25ευρω και το 1 ευρώ ανά συνταγή

Την πλήρη κατάργηση των χαρατσιών στην Υγεία ζητά το ΚΚΕ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Α. Γεωργιάδης: «Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα δεν το εκτιμάς»

Ε.Σ.Α.μεΑ: Ο υπουργός Υγείας έχει άγνοια του αντικειμένου της Υγείας!