ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σταμάτη, απευθύνει η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία.


Η κ. Χρυσοβελώνη χαρακτηρίζει τον υπουργό Υγείας «ανεπαρκή» και «επικίνδυνο» στην ερώτησή της, στην οποία επισημαίνει: «Δήλωσε (ο κ. Γεωργιάδης) σχετικά με την επιβολή του 25ευρου χαρατσιού στους ασθενείς για νοσηλεία τους σε δημόσια νοσοκομεία πως 'για να ισχύσουν οι εξαιρέσεις πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση', αγνοώντας την σχετική διάταξη νόμου (συγκεκριμένα την Υποπαράγραφο ΙΒ2 του ν. 4093/12) που ψήφισε η Βουλή δίνοντας του τη δυνατότητα με κοινή υπουργική απόφαση να εξαιρέσει συγκεκριμένες κατηγορίες νοσηλευομένων από το εν λόγω μέτρο».

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταλήγει καλώντας τον πρωθυπουργό, κ. Σαμαρά, να απομακρύνει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη ή «τουλάχιστον να φροντίσει για την ταχύρυθμη επιμόρφωσή του σε βασικά νομικά και διοικητικά θέματα».

Διαβάστε επίσης:

Α. Γεωργιάδης: «Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα δεν το εκτιμάς»

Ε.Σ.Α.μεΑ: Ο υπουργός Υγείας έχει άγνοια του αντικειμένου της Υγείας!