ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ και ο Τατσόπουλος στους «58»

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ και ο Τατσόπουλος στους «58»

Μεγάλη προσέλευση στελεχών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ στη νέα συγκέντρωση της «πρωτοβουλίας των 58».

Στην συγκέντρωση της Κηφισιάς, την οποία παρακολούθησαν σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών περισσότερα από 300 άτομα, ομιλητές ήταν, ο πρώην υπουργός καθηγητής Χρήστος Ροζάκης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε με νόημα: «Σ' αυτές τις εκλογές θα είμαστε συμπρωταγωνιστές ή κομπάρσοι στην χειρότερη. Αλλά και ο Μπράντ Πιτ από διαφημίσεις ξεκίνησε!».

Ο καθηγητής κ. Ροζάκης, στην ομιλία του τόνισε ότι «η συνένωση της Κεντροαριστερές, είναι απαραίτητη για να ενδυναμωθεί η πίστη στην Ευρώπη, που έχει χαλαρώσει» και πρόσθεσε ότι «η Κεντροαριστερά δεν έρχεται να κάνει κριτική στο παρελθόν ούτε στα υπόλοιπα κόμματα, χωρίς να αυτό να σημαίνει ότι αγνοούμε πως φτάσαμε ως εδώ».

tatso

«Οι ευρωεκλογές αυτές δεν είναι οποιεσδήποτε ευρωεκλογές, έχουν βαρύτητα, το στοίχημα είναι μεγάλο», επισήμανε ο κ. Ροζάκης και κατέληξε: «Θα κριθούν πολλά, η συνέχιση ή η διακοπή μιας συγκεκριμένης πορείας της χώρας, αλλά και ο προσανατολισμός της ίδιας της Ευρώπης, η οποία βιώνει βαθύτατη κρίση έχοντας χάσει τη δύναμη να ενώνει ετερόκλητες δυνάμεις».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο υπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης και οι Ν. Μουζελης, Α. Δρεττα, Απ. Δοξιαδης, Π. Κορλύρας κ.α.

«Οι ευρωεκλογές αυτές δεν είναι οποιεσδήποτε ευρωεκλογές, έχουν βαρύτητα, το στοίχημα είναι μεγάλο», επισήμανε ο κ. Ροζάκης και κατέληξε «Θα κριθούν πολλά, η συνέχιση ή η διακοπή μιας συγκεκριμένης πορείας της χώρας, αλλά και ο προσανατολισμός της ίδιας της Ευρώπης, η οποία βιώνει βαθύτατη κρίση έχοντας χάσει τη δύναμη να ενώνει ετερόκλητες δυνάμεις».

Διαβάστε επίσης:

Νέες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ο Α. Παπαδόπουλος!

Πάγκαλος: Οι «58» επιθυμούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

Τι τρέχει με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο;

Γιατί ο Κουβέλης «απέλυσε» τον Α. Παπαδόπουλο

Που το πάει ο Βενιζέλος με τους 58

Α. Παπαδόπουλος: Διαφωνώ με τον Φ. Κουβέλη