Συμμετοχή Κούρκουλα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Newsbomb

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα βρίσκεται στο Στρασβούργο, από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Κούρκουλας θα συμμετάσχει, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00, στη συζήτηση προτεραιότητας της Ολομέλειας σχετικά με το «Ευρωπαϊκό Εξάμηνο», στην οποία θα συζητηθεί ο συντονισμός των οικονομικών πολιτικών για την ετήσια επισκόπηση της Ανάπτυξης 2014, η απασχόληση και οι κοινωνικές πτυχές και η διακυβέρνηση της ενιαίας αγοράς. Στο περιθώριο των εργασιών της Ολομέλειας, ο κ. Κούρκουλας θα εκπροσωπήσει το Συμβούλιο της ΕΕ στις εργασίες του ανεπίσημου Τριλόγου για τον Κανονισμό σχετικά με το καταστατικό και τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ευρωπαϊκών πολιτικών ιδρυμάτων.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στην πρωινή συνεδρίαση (ώρα 08:30), ο κ. Κούρκουλας θα συμμετάσχει στη συζήτηση της Ολομέλειας σχετικά με την Υλοποίηση των Εγγυήσεων για τη Νεολαία καθώς και τις σχέσεις ΕΕ-Ελβετίας. Στις 13:15, θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Martin Schulz, προς τιμήν του Προέδρου της Τσεχικής Δημοκρατίας, κ. Milos Zeman. Στις 14:40 της ίδιας μέρας, ο κ. Υφυπουργός θα υπογράψει με τον κ. Schulz εγκεκριμένα νομοθετήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις 15:00, ο κ. Κούρκουλας θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας για την κατάσταση στο Ιράκ, καθώς και για τη χρήση οπλισμένων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος:Προέχει η αποτροπή της χρεοκοπίας στην Ουκρανία και η συνοχή

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved