ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών

Χρυσή Αυγή: Σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συζήτηση για την άρση ασυλίας της Χρυσής Αυγής. Όλα τα κόμματα δήλωσαν υπέρ, πλην των ΑΝΕΛ που ψηφίζουν «παρών»

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελ. Ζαρούλια, Νίκος Κούζηλος, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Κώστας Μπαρμπαρούσης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Μιχάλης Αρβανίτης, ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη για το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην της Ελένης Ζαρούλια, που, όπως η ίδια αναφέρει σε επιστολή της, επισκέπτεται την ίδια ώρα τον σύζυγό της στις φυλακές Κορυδαλλού και θα απαντήσει στις κατηγορίες με υπόμνημα, παρεβρίσκονται στη Βουλή και θα καταθέσουν στην Επιτροπή, ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Επίσημα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ έχουν ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή: Σήμερα κρίνεται η άρση ασυλίας 9 βουλευτών της

Την Πέμπτη οι αποφάσεις για άρση ασυλίας των 9 βουλευτών της Χ.Α.

Επιστολή Λαγού: Για πάντα δίπλα στους αγωνιστές της πατρίδας μας

Αθανασίου: Αστειότητες τα περί πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής

Read more: https://www.newsbomb.gr/politikh/story/417173/hrysi-aygi-simera-krinetai-i-arsi-asylias-9-voyleyton-tis#ixzz2vqnxSAJH