ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων

Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάνουν λόγο και για άλλα βίντεο που προκαλέσουν σάλο.

Βίντεο τα οποία «καίνε» βουλευτές απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Ε και προανήγγειλαν τη δημοσιοποίηση νέων βίντεο όχι μόνο από συνομιλίες τους με τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και από υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Και οι τρεις υποστήριξαν ότι είχαν συνεχείς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Μάλιστα ο κ. Παναγιώταρος ισχυρίστηκε ότι έχει καταγράψει και συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο και στην οποία, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, του επιβεβαιώνει πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.

«Μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν και την πληροφορία που είπε πως έχει ο Γιώργος Τράγκας, ότι δηλαδή υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Υπάρχουν έξι επτά βίντεο, το ένα είναι 28 λεπτά στα οποία ο Μπλατάκος μιλά για δικαστές ακόμη και στις συζύγους τους».

Διαβάστε επίσης:

Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα

Υπόθεση Μπαλτάκου και εκλογές στην ατζέντα Σαμαρά – Βενιζέλου

Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Θύελλα αντιδράσεων για την υπόθεση Μπαλτάκου

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη