Αποκλειστικό: Καραμανλής και Μητσοτάκης στα γενέθλια της ΝΔ!

Newsroom Newsroom

Αποκλειστικό: Καραμανλής και Μητσοτάκης στα γενέθλια της ΝΔ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ θα είναι παρόντες στις εκδηλώσεις. Φαίνεται πως η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού «κλείδωσε» γεγονός που ανακούφισε όπως μαθαίνουμε το μέγαρο Μαξίμου. 

Αν όχι το «όλον» της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον οι βασικοί που επιθυμούσε το Μαξίμου αναμένεται να βρεθούν στις εκδηλώσεις της παράταξης για τα 40 χρόνια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr οι δύο πρώην πρωθυπουργοί του κόμματος θα είναι παρόντες στους εορτασμούς, με τον Κώστα Καραμανλή να δίνει το παρών και στη Χαλκιδική, όπου το Σάββατο θα υπάρξει ανοιχτή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με την ΟΝΝΕΔ.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στην εκδήλωση της Αθήνας μιας και λόγω της καταπόνησης της υγείας του από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε κρίνεται πως δε μπορεί να ταξιδέψει.

Εκτός όμως από τους δύο αρχηγούς, παρόντες θα είναι και μία σειρά από ιστορικά στελέχη όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Αργύρης Καρράς, Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Σιούφας, Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος κ.α.

Στη Νέα Δημοκρατία μάλιστα τις τελευταίες ώρες δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα, ενώ στο κτίριο έχουν εγκατασταθεί μία σειρά στελεχών από όλες τις γενιές που κινητοποιούν πρόσωπα που συμμετείχαν στη διαδρομή του κόμματος από το 1974 και μετά.

ΥΓ: Αφήστε που όπως μαθαίνουμε το κόμμα έχει «ναυλώσει» πούλμαν από όλη την Ελλάδα προκειμένου η συμμετοχή του κόσμου σε επίπεδο εικόνας να είναι η επιθυμητή. Μην είναι τρεις κι ο κούκος...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved