Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4 νέες δημοσκοπήσεις

Newsbomb

Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Τύπο του Σαββατοκύριακου.

Σε γκάλοπ της Κάπα Research που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 25,5%, ενώ η Ν.Δ. 22,7%.

Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 6,7%, το Ποτάμι με 6%, η Χρυσή Αυγή με 5,9% και το ΚΚΕ με 5,8%. Οι ΑΝ.ΕΛ. συγκεντρώνουν 2,7%

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν υπάρχει καν στο χάρτη των δημοσκοπήσεων, κάτι που σημαίνει πως ήδη ο κόσμος την ταυτίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και Τσίπρας και Κουβέλης, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν τα χέρια.

Στο γκάλοπ της Αlco για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», στην πρόθεση ψήφου η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κλείνει στις 3,6 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 27,6%, έναντι 24% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα κατατάσσεται η Χρυσή Αυγή με 5,6% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,4% και το Ποτάμι με 4,1%. Οι ΑΝ.ΕΛ. καταγράφουν 2,9%.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,8%.

Στην έρευνα της εταιρίας Interwiew που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων βρίσκεται στο 3%.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 28,6%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 25,6%. Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται τρίτο κόμμα με 5,5%, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 4,6%, το Ποτάμι 4,1%, η Χρυσή Αυγή 3,9%.

Εκτός Βουλής εμφανίζονται οι ΑΝ.ΕΛ. με 2,2% και η ΔΗΜ.ΑΡ. με 1,3%.

Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 7% έναντι της ΝΔ δείχνει το γκάλοπ της ProRata που δημοσιεύει το «Παρόν».

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28,5% και η ΝΔ 21,5%.

Τρίτο κόμμα έρχεται «Το Ποτάμι» με 5,5%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ με 5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ κινείται στο 0,5%.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved