Βενιζέλος: Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Newsbomb

Δριμύτατη επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ παράλληλα άφησε αιχμές κατά Παπανδρέου και ΝΔ.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως αρχικά όλοι ήταν απέναντι, μεταξύ αυτών και η ΝΔ, η οποία στη συνέχεια - όπως χαρακτηριστικά είπε – «ανέβλεψε» και προσχώρησε στην εθνική στρατηγική.

«Η χρονιά αρχίζει δύσκολα αλλά αυτό μπορούμε να το εκλάβουμε ως έναν ιστορικό οιωνό για το μέλλον της πατρίδας και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και ο λαός θέλει να μπαίνουμε μπροστά στα δύσκολα».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί "σειρήνα" καθώς προσφέρει στους πολίτες την εύκολη λύση στην οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος είπε πως κάποιοι δοκίμασαν τον δρόμο της ευθύνης αλλά μετά υπαναχώρησαν επιλέγοντας τον πολιτικό καιροσκοπισμό, που τους οδήγησε στην εκλογική εξαφάνιση.

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας», είπε ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας πως η χώρα πέρασε μια περίοδο βυθισμένη στη δημαγωγία και το ψέμα. Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του Ανδρέα Παπανδρέου που άλλαξαν όπως είπε τον χάρτη της χώρας και επέβαλαν ισοτιμία και ισοπολιτεία.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved