Βουλή: Ποιοι υπουργοί θα μιλήσουν σήμερα Δευτέρα

Newsbomb

Με τις τοποθετήσεις υπουργών, βουλευτών και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης συνεχίζεται η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σκουλαράκος

Στην πρωινή συνεδρίαση της Δευτέρας 09 Φεβρουαρίου, από τους υπουργούς θα εκφωνήσουν ομιλίες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Στην πρώτη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται επίσης να λάβουν το λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Στην απογευματινή συνεδρίαση της Δευτέρας αναμένεται να εκφωνήσουν ομιλίες ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Χουντής, ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να μιλήσουν επίσης ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, η όλη διαδικασία συνεχίζεται με τέσσερις συνεδριάσεις της Ολομέλειας σήμερα και αύριο προκειμένου να τοποθετηθούν περισσότεροι βουλευτές.

Η αυλαία πέφτει με την δευτερολογία του κ. Τσίπρα και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved