ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτίου: Δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά - Σπίτια για 30.000 άστεγους!

Φωτίου: Δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά - Σπίτια για 30.000 άστεγους!

Παροχές για χιλιάδες συμπολίτες μας εξήγγειλε σήμερα, Τρίτη (10/02/2015), η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Η κ. Φωτίου μιλώντας στα Παραπολιτικά δεσμεύθηκε για στέγαση σε 30.000 άστεγους και για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά που έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 6 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια στιγμή, είπε ότι τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης θα ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να αισθανθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πως η κυβέρνηση είναι δίπλα τους.

Τόνισε επίσης πως στόχος του υπουργείου είναι να μην αισθανθούν οι Έλληνες που πλήττονται από την κρίση ως επαίτες, αλλά να αποενοχοποιηθούν για τη φτώχεια που τους προκάλεσε η μέχρι σήμερα πολιτική.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια όταν ρώτησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πότε να αρχίσει η εφαρμογή των μέτρων της είπε: «Άμεσα!»

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα συγκρουστεί με τη Μέρκελ.

«Σε όλα αυτά τα μέτρα του μνημονίου στα οποία εμμένουμε και ρήμαξαν την οικονομία και τον ελληνικό λαό δεν πρόκειται να συναινέσουμε. Για τον πυρήνα του μνημονίου, εργασιακές σχέσεις και όλα όσα έχουμε εξηγήσει στο λαό, δεν κάνουμε πίσω», τόνισε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχετικές ειδήσεις