Νικολόπουλος: Ώριμη απόφαση Τσίπρα η επιλογή Παυλόπουλου για ΠτΔ

Newsbomb

Την άποψη ότι η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι απολύτως ώριμη εξέφρασε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Παράλληλα έκανε λόγο για μία απόφαση, η οποία είναι «ενδεικτική της εδραιωμένης πεποίθησης του Πρωθυπουργού για την ανάγκη ευρείας κοινωνικής συναίνεσης και συμπόρευσης της κοινωνικής κεντροαριστεράς με την κοινωνική κεντροδεξιά προκειμένου ενωμένοι οι Έλληνες να αγωνιστούν για τον τερματισμό της πολύπλευρης κρίσης».

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, ο Προκόπης Παυλόπουλος εκπροσωπεί τη κοινωνική κεντροδεξιά. Τη μεγάλη, δηλαδή, παράταξη που πάντοτε προσπάθησε να γεφυρώσει διαφορές και να προτάξει το εθνικό συμφέρον, αντιστεκόμενη στις νεοφιλελεύθερες και ακραίες αντιλήψεις.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το «σημαντικότερο ίσως είναι ότι πρόκειται για μία επιλογή, που μετά την απόφαση του κ. Τσίπρα να συμπορευτεί κυβερνητικά με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, αναδεικνύει την πεποίθησή του για την ανάγκη μίας πλατιάς πολιτικής συμμαχίας των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου, ώστε ενωμένος ο ελληνισμός να αντιπαλέψει τα δεινά της κρίσης και τους δυνάστες του».

Κλείνοντας, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως «μέσα σε αυτές τις συνθήκες της νέας εθνικής συμμαχίας για την προκοπή και την αξιοπρέπεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, θα είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος, αντάξιος εκπρόσωπος των ελπίδων και των αιτημάτων όλου του Ελληνισμού».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved