Κικίλιας: Ντρέπομαι για την απόφαση που αθωώνει τον Κασιδιάρη

Newsbomb

Ντροπή για την απόφαση απαλλαγής του Ηλία Κασιδιάρη για τη βιαιοπραγία του ενάντια στη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα, Σάββατο (07/03/2015) ο κ. Κικίλιας μιλώντας στο Mega τίθεται ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.
«Όλη η ελληνική κοινωνία το είδε. Και αναρωτιέμαι που οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «αυτή η απόφαση όπως και αν ήρθε όσο και αν είναι τεκμηριωμένη νομικά δημιουργεί πολύ μεγάλα θέματα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή *06/03/2015) χωρίς ποινή αποχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής στις 7 Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο μετέτρεψε την πράξη από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή και έπαυσε την ποινική δίωξη αφού όπως είχε υποστηρίξει και ο εισαγγελέας νωρίτερα στην αγόρευσή του, για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη εντός 3μηνου.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved