ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χαρτοπόλεμος» στα... ψέματα ανάμεσα σε Σκουρλέτη και ΝΔ!

«Χαρτοπόλεμος» στα... ψέματα ανάμεσα σε Σκουρλέτη και ΝΔ!

Για αντιμνημονιακή… παράσταση κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία – «Της έχουν απομείνει μόνο τα ψέματα», απαντά ο Πάνος Σκουρλέτης – «Χρειάζεται πολύ θράσος», συνεχίζει το «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων η Ρηγίλλης.

«Η "παράδοση" της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., όπου επισημαίνεται επίσης ότι η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου.

«Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος», καταλήγει η «γαλάζια» παράταξη.

«Επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη Ν.Δ. δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση το δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ».

Για να καταλήξει: «Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ».

Χωρίς καμία διάθεση ωστόσο να θάψει «το τσεκούρι του πολέμου» μέσω ανακοινώσεων, η Ρηγίλλης έσπευσε να απαντήσει: «Χρειάζεται πολύ θράσος για να βαφτίζει ο κ. Σκουρλέτης την αλήθεια ψέμα και να ψεύδεται ασύστολα.

Την αλήθεια, λοιπόν, που αμφισβητεί θα τη βρει στο ΦΕΚ (14/8/2015, ΤΕΥΧΟΣ Α΄, ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 94, ΣΕΛ. 1029) που έχει δημοσιευθεί η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας»

Σχετικές ειδήσεις