Ασφαλιστικό - Τζιτζικώστας: Υπεύθυνη η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή

Newsbomb

«Υπεύθυνη και με προτάσεις ήταν η φωνή της αντιπολίτευσης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για το ασφαλιστικό», δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

«Νομίζω ότι ο διάλογος ήταν ένα κλασσικό έργο που έχουμε ξαναδεί. Δηλαδή, ο λαϊκιστής πρωθυπουργός απέναντι σε μια υπεύθυνη φωνή της αντιπολίτευσης, με θέσεις και προτάσεις, και από την άλλη, η απόλυτη κοροϊδία. Ψέμματα, εμπαιγμός των πολιτών, των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις πολιτικές τους και από την ανικανότητά τους», είπε ο κ. Τζιτζικώστας και επισήμανε ότι «χθες συγκρούστηκαν η ανευθυνότητα και η υπευθυνότητα».

Τόνισε ακόμη ότι ήταν σημαντικό βήμα το γεγονός ότι διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Συνήθως η αντιπολίτευση φωτίζει τις αδυναμίες μιας κυβέρνησης. Χθες είδαμε επιτέλους και προτάσεις από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved