Νέα Δημοκρατία: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Newsbomb

Ειδήσεις για Νέα Δημοκρατία: Σκιώδη κυβέρνηση με σκληρό «man to man» στους υπουργούς ανακοινώνει σήμερα, Παρασκευή (18/11/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας τον κομματικό μηχανισμό σε εκλογικό συναγερμό.

Στόχος να υπάρχει στενό πρεσάρισμα την κυβέρνηση αλλά και να εμφανιστεί η ΝΔ πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα θέματα Ανάπτυξης θα τα χειριστεί η Ντόρα Μπακογιάννη. Στα Οικονομικά παραμένει ο Χρήστος Σταϊκούρας, στο Εσωτερικών θα είναι εκτός απροόπτου ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα χειριστεί τα του Εξωτερικών με τη βοήθεια τριών αναπληρωτών, των κυρίων Κεδίκογλου, Αναστασιάδη και Καλαφάτη.

Κριτική στο Εργασίας θα ασκεί ο Γιάννης Βρούτσης με αναπληρωτή τον Θόδωρο Καράογλου, απέναντι στον κ. Τόσκα θα είναι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας η Νίκη Κεραμέως, ενώ απέναντι στον κ. Μουζάλα στα θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, στο Υποδομών θα είναι ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, στο Πολιτισμού η Όλγα Κεφαλογιάννη, στο Ναυτιλίας ο Γιάννης Πλακιωτάκης και στο Τουρισμού ο Μανώλης Κόνσολας.

Μέχρι να ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα αυτά πάντως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved