ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Άγιον Όρος: Είμαι αισιόδοξος ότι η χώρα θα βγει τελικά από την κρίση (pics)

Μητσοτάκης στο Άγιον Όρος: Είμαι αισιόδοξος ότι η χώρα θα βγει τελικά από την κρίση (pics)

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος

Αισιόδοξος πως η χώρα θα βγει τελικά από την κρίση, εμφανίστηκε o αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την υποδοχή του στη Μονή Ξενοφώντος, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άγιον Όρος.

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «και το Όρος στην υπερ-χιλιετή διαδρομή του, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, έχει ζήσει δύσκολες στιγμές, και γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος θεραπεύει τελικά τα δεινά και πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση αισιόδοξοι, με πίστη στις δικές μας εσωτερικές δυνατότητες».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το μήνυμα κρατώ από τα λόγια γεμάτα καλοσύνη, με τα οποία μας υποδεχθήκατε. Και θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποδοχή. Να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπο το δικό μου αλλά και στο πρόσωπο των συνεργατών μου, θα έχετε πάντα έναν αρωγό, έναν πολύ καλό φίλο, όχι μόνο της δικής σας πολύ όμορφης Μονής αλλά και του Αγίου Όρους συνολικά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ διανυκτέρευσε το βράδυ στη Μονή και το πρωί παρακολούθησε υπό το φως των κεριών τη θεία λειτουργία. Μάλιστα, ο ηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, του έδειξε φωτογραφίες από τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη το 1983, όταν είχε και αυτός επισκεφθεί τη Μονή.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη