ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Ηλιόπουλος: «Αθήνα από την αρχή ή Αθήνα από τα παλιά με τον κ. Μπακογιάννη;»

Εκλογές 2019 - Ηλιόπουλος: «Αθήνα από την αρχή ή Αθήνα από τα παλιά με τον κ. Μπακογιάννη;»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Oscar, στη γειτονιά που μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει, τα Κάτω Πατήσια

Δημοτικές εκλογές 2019: Την ευκαιρία να απευθυνθεί και να συζητήσει με κατοίκους της πόλη, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την "Ανοιχτή Πόλη", Νάσος Ηλιόπουλος.

Παρόλο που η εκδήλωση έλαβε χώρα Κυριακή πρωί (31/3/2019), ο κόσμος σχεδόν γέμισε τον κινηματογράφο και μάλιστα την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ακολούθησε μια πολύ ζωντανή συζήτηση, με τους κατοίκους της περιοχής να θέτουν επίκαιρα ζητήματα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την εγκατάλειψη που βιώνουν από το Δήμο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, στην τοποθέτησή του ανέλυσε τους άξονες του προγράμματος της "Ανοιχτής Πόλης" για μια "Αθήνα από την αρχή".

Η Καθαριότητα, η Κοινωνική Πολιτική, ο δημόσιος χώρος, το Πράσινο, η «Ασφάλεια ως καθολικό δικαίωμα του πολίτη» και η Δημοκρατία, ήταν τα βασικά σημεία στα οποία αναφέρθηκε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την "Ανοιχτή Πόλη".

Τελειώνοντας, την ομιλία του, ο Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε τους πολίτες να αναρωτηθούν: θέλουν «μια Αθήνα από την Αρχή ή μια Αθήνα από τα παλιά, που εκπροσωπεί ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιό του, ότι πιο παλιό υπάρχει», συμπεριλαμβανομένων και στελεχών της περιόδου Ντόρας Μπακογιάννη και Νικήτα Κακλαμάνη (2002 - 2010), που χρεοκόπησαν τον Δήμο.

Όπως υπογράμμισε, ο Νάσος Ηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι οικονομικών, καθαριότητας και τεχνικών έργων, "κοσμούν" το ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη.

Ενώ στο ίδιο ψηφοδέλτιο φιγουράρει και το πρόσωπο που ευθύνεται για το πρόσφατο, μεγάλο φιάσκο με την τεράστια ρόδα στο Σύνταγμα που όπως όλοι θυμόμαστε, δε γύρισε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης

Εκλογές 2019 - Κουράκης: 21 νέοι υποψήφιοι για το Δήμο Ηρακλείου

Εκλογές 2019: «Έλληνες Ριζοσπάστες», το όνομα του κόμματος του Σάββα Τσιτουρίδη

Πιστεύετε ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα επηρεάσει την ψήφο των πολιτών;

Σχετικές ειδήσεις