Eκλογές 2019: Άννα Ροκοφύλλου στο Newsbomb.gr- «Ο Μπακογιάννης θα αλλάξει την Αθήνα»

Newsbomb

Η  υποψηφιότητα της  Άννας  Ροκοφύλλου  είναι μία από τις υποψηφιότητες που έχουν προκαλέσει αίσθηση στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων,  Κώστα Μπακογιάννη.

Η Άννα Ροκοφύλλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, ως εν ενεργεία περιφερειακή σύμβουλος και αρμόδια για τον Τουρισμό στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων από το 1998 και διαμερισματική σύμβουλος από το 1994.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος μίλησε στο Newsbomb.gr και στη δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη για την υποψηφιότητά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Ο κύριος Μπακογιάννης έχει το τρίπτυχο "έργο-εμπειρία- επιτυχία» γι 'αυτό επέλεξα να είμαι υποψήφια με τον συνδυαμό "Αθήνα Ψηλά» είπε.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Αθήνα είναι η καθημερινότητα» επισήμανε η κυρία Ροκοφύλλου και πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης είναι «ο μόνος που θέλει και μπορεί να αλλάξει την Αθήνα».

Σύμφωνα με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο υπάρχουν τρεις πυλώνες στην Αθήνα που θα πρέπει ο Δήμος να εστιάσει και αυτοί είναι η καθαριότητα, η ασφάλεια και ο φωτισμός. «Το σχέδιο μας είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας» τόνισε η κυρία Ροκοφύλλη.

Αναφορικά με το μείζον θέμα της καθαριότητας η κυρία Ροκοφύλλου είπε «Η Αθήνα είναι μία πόλη πολύ βρώμικη. Οι κάδοι έχουν να πλυθούν 10 χρόνια» και αυτό πρέπει και θα αλλάξει, επισήμανε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείσα για το που θα βρεθούν τα χρήματα για αυτές τις ριζικές αλλαγές η κυρία Άννα Ροκοφύλλου είπε «έχουμε απόλυτα κοστολογημένο και χρονολογημένο πρόγραμμα για το Δήμο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Άννας Ροκοφύλλου στο Newsbomb.gr

Μάλιστα όπως ανέφερε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος «Την επόμενη ημέρα θα βάλουμε 573 εκατ. ευρώ στο Δήμο της Αθήνας. Αυτά τα χρήματα υπάρχουν» τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Για την απόφασή της να συμπράξει με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη η ίδια είπε «Ο κύριος Μπακογιάννης έχει κάνει μεγάλο έργο στην Περιφέρεια. Έχει το τρίπτυχο "έργο-εμπειρία-επιτυχία". Δεν υπάρχει άλλο υποψήφιος Δήμαρχος που θα μπορέσει να κάνει αυτά που μπορεί ο κ. Μπακογιάννης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Άννας Ροκοφύλλου στο Newsbomb.grΗ κυρία Ροκοφύλλου εστίασε και στο πρόβλημα της εγκληματικότητας στην Αθήνα και μίλησε για το σχέδιο του συνδυασμού για περιοχές όπως τα Εξάρχεια «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ούτε ούτε άβατα. Τα Εξάρχεια θα τα καθαρίσουμε» είπε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Στέλεχος της Κεντροαριστεράς άλλωστε η ίδια και κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Χρήστου Ροκόφυλλου, μας εξήγησε πως και δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ «Με αποθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω πως με τις πολιτικές του έχει καταστρέψει τη χώρα». Ενώ για τις ομοιότητες του σημερινού Πρωθυπουργού με τον Ανδρέα Παπανδρέου είπε πως μοιάζουν «μόνο στην χροιά της φωνής».

Διαβάστε επίσης: Δημοτικές εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Tο ζητούμενο, πάντα είναι ο διάλογος»

Εκλογές 2019 - Μπακογιάννης στο Newsbomb.gr: «Θέλω να περπατάω με το κεφάλι ψηλά»

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved