ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοτικές εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Tο ζητούμενο, πάντα είναι ο διάλογος»

Δημοτικές εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Tο ζητούμενο, πάντα είναι ο διάλογος»
«Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA μου. Αν τουλάχιστον θέλεις να πετύχεις, αν σε ενδιαφέρει να πας την πόλη μπροστά» είπε ο κ. Μπακογιάννης

Δημοτικές εκλογές 2019: «Κανείς πρέπει να κρατάει πάντα ανοικτό το μυαλό του σε νέες ιδέες και νέες προτάσεις. Το ζητούμενο είναι να ξεχωρίσουμε το κόμμα από την αυτοδιοίκηση», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Real Fm και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Είναι ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, για να μπορέσουμε να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα».

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε πως το ζητούμενο πάντα είναι ο διάλογος: «Το στοίχημα για όλους μας είναι η σύνθεση. Η σύνθεση η οποία πολλές φορές μπορεί να έρχεται και μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο αλλά πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί, θα βράζουμε στο ίδιο καζάνι και θα καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την πόλη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το κόμμα το οποίο υπηρετώ. Όμως είμαι εξίσου ξεκάθαρος ότι οι μεγάλοι εχθροί της αυτοδιοίκησης σήμερα είναι ο κομματισμός και ο κρατισμός και πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανεξαρτησία και την αυτονομία του θεσμού».

Υπενθύμισε επίσης ότι 8 στις 10 αποφάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας λαμβάνονται με διευρυμένες πλειοψηφίες και πρόσθεσε: «Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA μου. Αν τουλάχιστον θέλεις να πετύχεις, αν σε ενδιαφέρει να πας την πόλη μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα:

Εκλογές 2019: Τι ισχύει για όσους δεν παρουσιαστούν στην εφορευτική επιτροπή

Συντάξεις Ιουνίου: Μεγάλη ανατροπή! Θα πληρωθούν νωρίτερα - Δείτε όλες τις ημερομηνίες