Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης

Newsbomb

Ανοικτός σε ένα προσκλητήριο δυνάμεων από τον αριστερό πόλο και «εφόσον υπάρξει μια ευρύτερη πρόσκληση, προς τη στήριξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο και την κοινωνία», εμφανίστηκε με δηλώσεις του χθες, Πέμπτη (15/01/2016) ο Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC και την εκπομπή «Πολιτικοί & Οικονομία» του Βασίλη Ταλαμάγκα, ο Φ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι ο ίδιος θέλει να επιτύχει αυτή η προοδευτική διακυβέρνηση μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και μία ευρύτερη συνθήκη, όπου θα υπάρχει το μνημόνιο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να ασκηθεί μία πολιτική που θα αμβλύνει τα δυσμενή στοιχεία του μνημονίου.

Σημειώνεται πως ο Φ. Κουβέλης είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τους δύο πολιτικούς να δεσμεύονται για ένα ραντεβού μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που ίδρυσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, πραγματοποιεί στις 23 Ιανουαρίου πανελλαδική συνάντηση για να συντονίσει τις δράσεις της.