Ντιρκ Νοβίτσκι: Η αποκάλυψη του μίσους του για τον ΛεΜπρον Τζέιμς (videos)

Newsbomb

Ντιρκ Νοβίτσκι: Ο θρύλος των Ντάλας Μάβερικς μισούσε τον ΛεΜπρον Τζέιμς, όπως αποκάλυψε ο άλλοτε συμπαίκτης του Τζέι Τζέι Μπαρέα.

Ο Νοβίτσκι οδήγησε τους Μάβερικς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011 όταν επικράτησε των Χιτ των ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος. Μάλιστα, το Ντάλας επέστρεψε από το 0-2 για να πάρει το τρόπαιο.

Ο Μπαρέα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε συνέντευξη του και τόνισε ότι ο σπουδαίος Γερμανός έπαιζε με... έξτρα κίνητρο σε εκείνη τη σειρά των NBA Finals, όπου αναδείχθηκε MVP έχοντας 26 πόντους και 9.7 ριμπάουντ.

«Δεν μας άφηνε να χαλαρώσουμε. Έτσι μας προετοίμασε. Μισούσε το Μαϊάμι, τον ΛεΜπρόν, τον Ουέιντ, τον Μπος, δεν θα το παραδεχόταν ποτέ. Δεν τους άντεχε! Ήταν έτοιμος γι’ αυτούς και εκείνη τη χρονιά δεν μιλούσε πολύ, έδινε απλά το παράδειγμα. Στα timeout, πριν από τα ματς, στα ημίχρονα, μιλούσε, έδειχνε. Είχε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ήταν πιο σκληρός. Τον είχαν κοροϊδέψει όταν είχε αρρωστήσει, έκαναν ότι έβηχαν στη κάμερα. Είχε δει το βίντεο και τον είχε ενοχλήσει, του έδωσε όμως ένα έξτρα κίνητρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τα πρώτα δεδομένα για το 2021 - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved