Μιλγουόκι Μπακς: Επίσημα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Χρήστος Γιαννούλης

Στο ρόστερ των Μπακς ο Έλληνας γκαρντ
InTime

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι και επίσημα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς τα «ελάφια» ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου με τον Έλληνα γκαρντ.

Ήταν γνωστό ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε επιλεγεί στο draft από τους Μιλγουόκι Μπακς και ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας στο ΝΒΑ. Αυτό που δεν είχε επισημοποιηθεί ήταν το αν ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Παναθηναϊκού θα έβρισκε από τώρα μια θέση στο ρόστερ των «ελαφιών» και αν θα υπέγραφε άμεσα συμβόλαιο.

Εν τέλει, αυτό οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη (11.08) καθώς οι Μπακς ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και πλέον ο 22χρονος θα είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του αδερφού του, Θανάση, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης συμπεριλήφθηκε και στο ρόστερ των «ελαφιών» για το Summer League του NBA που διεξάγεται στο Λας Βέγκας. Ο Έλληνας άσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει το ντεμπούτο του το βράδυ της Τετάρτης (11.08) στις 23:00, στον αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο - Πώς θα γίνει η επιστροφή στα θρανία

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved